VICTÒRIA PER FIANÇAR LA SEGONA PLAÇA

By Unknown - abril 14, 2015

Segona divisió Femení. Grup 3. Finsobe C.F. 2 – 3 Sabadell F.C.

El Sabadell, aprofitant millor les oportunitats generades, s’emporta els tres punts davant el Finsobe en un partit on cada equip va dominar una part.

La primera, per l’equip local

Els primers 45 minuts van ser clarament pel Finsobe. L’equip dirigit per Emilio Sierra va sortir al Municipal Can Gili amb la intensitat necessària com per mantenir al Sabadell, el segon classificat de la lliga, acorralat a la seva pròpia àrea durant molts moments de l’enfrontament. La idea de l’equip local va ser mantenir una pressió molt alta en la zona de sortida de pilota del Sabadell, cosa que va generar moltes dificultats a l’equip de la capital del Vallès Occidental. Tant va ser així, que fins i tot van poder gaudir d’una immillorable ocasió per avançar-se al marcador mitjançant un penal assenyalat per Esteves-Garcia, l’àrbitre del partit que va presumir d’una molt bona actuació, oferint un arbitratge molt sòlid. El Finsobe, però, va fallar la pena màxima.

Malgrat el constant perill ocasionat per l’equip de Can Gili i potser minvat per no poder inaugurar el marcador, el partit va patir un gir important quan el Sabadell va marcar el 0-1 a les acaballes de la primera part.

Gir al guió

Quan semblava que el gol estava molt a prop de l’equip local, al final de la primera meitat el Sabadell va aconseguir emportar-se el gat a l’aigua i obrir la llauna. Després d’això el partit va canviar radicalment a favor de l’equip visitant; després del descans, el conjunt dirigit per Marc Badia va desplegar el seu millor joc i a través de jugades molt ben enllaçades va aconseguir batre la porteria rival amb dos gols més a la segona meitat.

Tot i la intensitat amb la que va sortir el Sabadell ens els segons 45 minuts, el Finsobe no va abaixar els braços i va aconseguir reduir distàncies amb dos gols en els últims deu minuts de partit. Aquests dos gols van posar emoció als instants finals però la sort ja no cauria més pel cantó de l’equip local i el marcador, finalment, acabaria amb un 2 a 3 favorable al Sabadell.

Dos equips que aposten pel bon joc

El partit de la vint-i-tresena jornada de lliga del grup 3 de la segona divisió femení va significar l’enfrontament de dues idees de joc semblants: el toc i la triangulació. En aquesta ocasió el Sabadell va poder endur-se els tres punts i segueix en segona posició amb 55 punts a favor.

FITXA TÈCNICA
ESTADI: Municipal Finsobe-Can Gili
GOLS: Paula Boza Gil (0-1 min. 43); Clara Sanz Carranza (0-2 min. 53); Silvia Piñol Serra (0-3 (P) min. 62); Cristina Álvarez Benítez (1-3 min. 80); Anna Moreno Jorda (2-3 min. 89).
TARGETES: Finsobe: Judit Blasco Granados (min. 49); Sabadell: Marta Mora Feria (min. 56).
ÀRBITRE: Matilde Esteves-Garcia Biajakue