L´Europa paga cares les indecisions

By Redacción - abril 13, 2015

Fuente: Jose María Clemente
El Femení A de l'Europa va caure derrotat per 4 a 2 en la seva visita al terreny de joc de l'Estartit. Les escapulades van pagar cares les indecisions defensives i la manca d'encert rematador. Tot sumat va propiciar la derrota. El partit ja es va complicar ben aviat amb un penal i el posterior primer gol.

Al minut 7, Marta cometia penal sobre Lauri. Mònica, però, aturava el llançament de Servià. Poc després l'Estartit si aconseguia avançar-se quan la mateixa Servià aprofitava una passada de la mort de Mimi per marcar a plaer. L'Europa intentava portar el domini del joc, mentre que l'Estartit jugava a la contra: en una de les contres, Mimi feia pujar el 2 a 0 al minut 19. Les escapulades van tenir en aquesta primera part força aproximacions tot i que només dues ocasions realment clares: un remat de cap d'Anna Sitjà i un xut creuat de Clara: ambdós van sortir fora per poc.

A la represa, Sofi va fer pujar el 3-0 en un ràpid contratac i allà va semblar morir el partit. Sobre el quart d'hora de la segona part, Lauri feia el 4-0 i tot apuntava a que les gracienques havien baixat els braços. Res més lluny de la realitat: al darrer quart d'hora, un gol de Granados i un de Vane van posar l'Europa dins del partit, tot i que sense temps material per intentar salvar un punt a domicili.

L'ESTARTIT: Roberta, Rebeca, Claudia, Gemma, Sofi, Servià (Clara,88'), Mimi, Sarai, Lauri (Berta,61') i Gasull.

EUROPA: Mònica, Mar (Carlita,65'), Marta, Alba, Kaky, Vane, Carla (Granados,55'), Ana Alcocer, Marina (Judit,60'), Clara i Anna Sitjà (Núria,55').

ÀRBITRE: El Abhoi Zanin.

TARGETES: Grogues a Carla, Kaky, Ana Alcocer i Marta de l'Europa.

GOLS: 1-0 Anna Servià (9'), 2-0 Mimi (19'), 3-0 Sofi (49'), 4-0 Lauri (64'), 4-1 Granados (78'), 4-2 Vane (82')

Font: CE Europa