IGUALTAT FINS AL FINAL

By Unknown - abril 28, 2015

Segona divisió femení. Grup 3: Celtic C. Les Franqueses 1 - 0 Sant Feliu de Codines F.C.


A l'enfrontament de la penúltima jornada de lliga entre el Celtic i el Sant Feliu de Codines, l'equip local aconsegueix endur-se la victòria gràcies a un únic gol a la segona meitat. 

Ganes de revenja

El partit disputat a la primera volta entre aquests dos equips va resoldre's amb un contundent 10 a 1 pel Sant Feliu, que aleshores era el cuer de la competició, davant un Celtic molt permissiu. L'equip dirigit per Ángel Valor va quedar-se amb l'espina clavada i, sens dubte, el passat diumenge va sortir al Municipal Corró d'Amunt amb ànims de revenja.

El partit es va disputar sobre una continua igualtat entre ambdós conjunts, cosa que feia emocionant i poc previsible, el desenllaç de l'enfrontament. El gol semblava que podia caure tant per un cantó com per l'altre. El Celtic va gaudir de vàries ocasions per avançar-se al marcador durant la primera meitat i donava la sensació que el perill constant que s'estava creant acabaria per donar els seus fruits. Malgrat això, el Sant Feliu també jugava i amb una línia defensiva molt ben organitzada, va saber jugar amb el límit del fora de joc.

Canvi i gol

Després del descans, el Celtic i el Sant Feliu van seguir mantenint la disputa del partit amb molta intensitat, es podia percebre les ganes d'uns i altres d'endur-se la victòria. Tot i així, l'únic equip que va poder materialitzar les jugades d'atac va ser l'equip local que, amb l'entrada de Núria Rodenas, va guanyar efectivitat a dalt. Tant va ser així que va ser la pròpia Núria qui va estrenar el marcador, un marcador que ja no es mouria fins al final del partit malgrat les constants internades de l'equip visitant a les acaballes de l'enfrontament. Unes internades mogudes per la desesperació que van posar els nervis al cos de les jugadores del Celtic, que van patir fins l´últim moment.

Finalment el partit es va resoldre a favor de l'equip local amb una victòria per la mínima que el manté a la setena posició de la taula; el millor resultat de l'equip en els tres anys d'història. Pel que fa al Sant Feliu de Codines, es manté a la penúltima posició de la classificació amb disset punts.

FITXA TÈCNICA

ESTADI: Municipal Corró d'Amunt
GOLS: Núria Rodenas Villegas (1-0 min. 65)
TARGETES: -
ÀRBITRE: Jorge Pérez Jimenez

---

Pel que fa a la resta de resultats del grup, la jornada queda resumida de la següent manera:

Sant Cugat Esport F.C. 3 - 0 Ripollet C.F.
La Planada U.D. 3 - 5 Lourdes U.D.
Sant Fost U.E. 0 - 16 Sabadell F.C.
Valles C.AT. 0 - 3 Rubí U.E.
Finsobe C.F. 3 - 0 Escuela F.Base Ripollet AD.

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios