By Jordi Nogués - marzo 24, 2015

Grup 5

Comença el Torneig de Primavera

El CD Morell, una piconadora contra l'AEAV els Pallaresos.

Vuit han estat els equips que s’han inscrit a aquesta competició. S’han dividit en dos grups, en funció de la seva classificació a la lliga. Al grup 1 s’hi han agrupat els darrers classificats; CE Pla Urgell, FB Solosona-Arrels, CE Mig Segrià i CEEF Tàrrega. Al grup 2, els classificats a la banda alta: AEAV els Pallaresos, SE AEM, EF de  Fraga i CD Morell.
A la primera jornada, al grup 1 no hi ha hagut sorpreses. El CE Mig Segrià s’ha imposat al FB Solsona-Arrels per 10-1; amb set gols de la Carla Teixine. Un partit sense massa història.
A punt a estat de donar la sorpresa el CE Pla Urgell. La seva visita a Tàrrega s’ha resolt amb una derrota però només per tres a zero. Un CEEF de Tàrrega que costa d’entendre la seva fluixa actuació. Malgrat això, era d’esperar que, a poc a poc, les noies del CE Pla Urgell vagin agafant el ritme de competició de la segona divisió.
Al grup 2 només s’ha disputat un partit; el que enfrontava la SE AEM i l’EF de Fraga s’ha aplaçat.
El CD Morell ha estat una veritable piconadora contra l’AEAV els Pallaresos. El partit, jugat al camp d’aquestes darreres, ha estat una exhibició de força i bon futbol. Res han pogut fer les locals, tot i jugar amb dues cadets. El campió ha arrencant amb força.

Enllaç a la revista del CD Morell femení;

Enllaç al vídeo del partit AEAV els Pallaresos- CD Morell;

Grup 1
Guanyen els favorits al títol i l’espera s’allarga una setmana més

Cambrils Unió 10 - Fontsanta Fatjó 2.— crònica Maria del Mar Zamora
Les fortes pluges viscudes aquest cap de setmana, han estat les principals protagonistes als camps de futbol catalans.
A Cambrils, especialment, es va patir i fins i tot dubtar per moments que és pogués jugar.
No obstant, les jugadores de tots dos equips van sortir al camp a donar el millor del seu futbol tot i la pluja que no va parar en tot el partit.
Les de Cambrils, van saber novament, fer del seu joc de toc un "arma letal" i tot i que la pilota es resistia a col.laborar van controlar un partit difícil i van saber treure bon profit en els moments claus aprofitant les oportunitats. Tot i l'aigua caiguda al camp, vam poder gaudir del magnífic joc de l'  Equip Cambrilenc, que ens va premiar amb 10 gols.
Les jugadores del Fontsanta Fatjó, poc van poder fer davant del joc de les Cambrilenques i només en dues jugades esporàdiques, van materialitzar els seus dos gols, d'una molt encertada i sempre pendent del joc Judith Osuna.
Un altre pas endavant del Cambrils Unió que segueix lluitant amb els Pallaresos per lideratge d'aquest grup 1.

Un Cambrils Unió, molt ben col.locat al camp, va superar en tot moment
un partit gens fàcil on el Fontsanta Fatjó, no va llançar " la
tovallola" en cap moment, tot i el resultat advers.

El conjunt Cambrilenc, amb un gran joc d' equip va fer 10 gols.
Tres Júlia Vernet, dos Andrea Moral, i un Paula Galve, Mar Dalmau,
Ariadna Medina, Ariadna Costa, Sara Azzouz.
Un gran resultat i un pas més endavant...

Resta de equips .— crònica de Jordi Nogués Aymerich
Partit d’alta tensió el jugat a Martorell. L’equip de casa, el Martorell AE rebia a l’AEAV els Pallaresos. Tots dos equips necessitats de punts, però potser amb més urgència per l’equip visitant; una derrota potser l’hauria apartat definitivament en la seva lluita pel títol de lliga. Al final, un partit travat i difícil, molt difícil i pocs gols. Al primer quart, però, sí s’ha mogut el marcador; al minut vuit la Julia Talavera ha obert les xifres de les visitants i dos minuts després la Laura Pérez ho ha fet per les locals tornant la igualada al marcador. I no ha estat fins al minut cinquanta-vuit, al darrer quart, que novament la Julia Talavera ha desfet la igualada. Tres punts d’or per les tarragonines.
El CF Suburense ha donat la campanada i ara és tercer a la taula classificatòria. La victòria al camp de la UD Tancat, 2-3, igualen els punts de les vendrellenques i les superen per millor gol average.
La FEA Vilafranca ha estat una piconadora a casa, rebent el FC Santfeliuenc amb només sis jugadores. Un partit resolt des de bon començament —al minut cinc ja guanyaven les locals per 4-0— i que hauria estat millor que l’equip rival també jugués amb sis jugadores. Hauria estat un acte noble i més esportiu.
        A la cua s’han jugat les garrofes el CE Òdena i el CF Joventut Bisbalenca. L’equip local, l’Òdena s’ha imposat per tres a un i s'instal·la a la desena posició a la taula.