Futbol base: jornada 7; grups 5 i 1 de la segona divisió aleví-infantil femení

By Jordi Nogués - noviembre 18, 2014

Resultats sorprenents als grups 5 i 1 de la segona divisió aleví-infantil femení

Grup 5

Resultats sorprenents a la jornada 7 del grup 5 de la segona divisió aleví-infantil femení.  Sorprenents i no per inesperats o improbables. 







Comencem, però, pels que eren previsibles. 
El CEEF Tàrrega va vèncer sense massa dificultats al cuer, el FB Solsona Arrels, per un clar vuit a un; les noies solsonenques, amb majoria d’alevines al seu equip, poc van poder fer davant la superioritat targarina que jugava com a local
L’EF de Fraga també deixà clara la seva superioritat, reclamant el seu lloc entre els equips grans de la lliga, guanyant a la ciutat aragonesa per sis a dos al AEAV Els Pallaresos. A l’equip local cal destacar el moment dolç de la golejadora de l’equip, Ana Begué, amb cinc gols més al seu compte particular; sumant-ne un total de quinze en quatre partits. Per part visitant, cal anotar la polivalència de l’Andrea Lozano; jugant de portera i jugadora ha completat un molt bon partit. 

El líder, el Soses FCF, no tingué pietat del CE Pla d’Urgell i el derrotà per dotze a un; el resultat més contundent de la jornada. 
Els dos darrers partits sí que podríem considerar que els resultats són sorprenents. 
L'Andrea Lozano, tant de portera com de jugadora, oferint
un resultat més que notable a Fraga.
Fotos: Antonio Vidal
El disputadíssim partit jugat a Torrefarrera se l’emportà l’equip local, el Mig Segrià, davant de la SE AEM de Lleida per quatre a tres. El Mig Segrià és un equip clarament en alça —ha vençut els quatre darrers partits— i sembla començar a oblidar el desastrós inici de lliga; ara ja és quart a la lliga. L’AEM, al contrari, encaixa la segona derrota consecutiva, i haurà d’anar molt en compte amb el partit del proper dijous dia vint, davant del Pardinyes CF; una nova derrota l’allunyaria  de manera potser definitiva del cap de la classificació. 
I sorprenent resultat el que indicava el marcador al final del partit jugat a El Morell entre l’equip local i el Pardinyes CF: un a set pels visitants. I no és que l’equip lleidatà no pogués guanyar —té entitat i jugadores per fer-ho—, però un resultat tan ampli ningú se l’esperava. L’adició en l’equip de Pardinyes d’una jugadora cadet de segon any que juga a l’equip A en la divisió Preferent Amateur,  la Victòria Navarro, fou definitiva; actuà com a mur infranquejable per les davanteres tarragonines, assistia fins a tres gols a les seves companyes i, ella mateixa, en transformava dos més. Un partit però que encara no sembla haver-se acabat. 

La Victòria Navarro, cadet de segon any i que juga a la
categoria Preferent Amateur, va fer miques al CD Morell.
Foto: Ester Elías
A la propera jornada s’albiren emocions fortes. A la part alta, el Soses FCF buscarà descartar un rival directe per la lliga al camp de l’AEM de Lleida. El Pardinyes CF o el Mig Segrià, un dels dos, veurà com la seva ratxa de victòries queda aturada; tots dos s’enfronten a Lleida. Finalment, destacar el matx que disputaran l’AEAV Els Pallaresos i el CEEF Tàrrega: dos equips amb més categoria del que indica la classificació que buscaran el seu lloc real a la lliga. 



Aquest és l'enllaç a la revista que edita el CD Morell femení on es comenta el partit del cap de setmana. 
http://cdmorellfemeni1415.blogspot.com.es/2014/11/num-12-superades.html

I, també, el video del partit jugat a El Morell entre l'equip local i el Pardinyes CF. 
http://cdmorellfemeni1415.blogspot.com.es/2014/11/jornada-7-cd-morell-pardinyes-cf-video.html


Grup 1
Al grup del sud del Llobregat el resultat més sorprenent ha estat la incontestable derrota del Reus Deportiu al camp del Martorell AE: onze a dos. Després de remuntar un un a quatre contra el Tancat (fa dues jornades) i de fer-li set gols al Cambrils (l’anterior) semblava que el Reus havia agafat estabilitat suficient per mantenir-se al capdamunt. Però la baixa de la Natàlia Rodríguez Villegas va deixar un buit a la defensa que l’equip del Baix Camp no va saber suplir amb prou garanties. 
D’altra banda, partidàs el jugat a El Vendrell. La UD Tancant i l’AEAV Els Pallaresos han ofert un veritable duel tàctic —gairebé com si fos una partida d’escacs— al petit camp de l’entitat vendrellenca. Victòria visitant per un a tres, que situa l’equip de Xavier Vives com a líder del seu grup. Lideratge totalment merescut; un equip que juga com un bloc amb uns resultats gairebé perfectes: els només nous gols encaixats en set partits són un exemple prou clar d’aquesta solidesa. 
El segon de la taula, el Cambrils Unió CE derrotava sense cap problema un Santfeliuenc que semblava haver agafat una mica d’aire després de dues victòries consecutives. Un quinze a zero incontestable per les locals tarragonines. 
A la zona mitja l’EFF Vilanova derrotava a domicili al cuer de la lliga, el FC Casablanca per un clar dos a deu. Ara l’equip de Vilanova i la Geltrú és setè a la lliga. 
El Suburense, per la seva part, continua aferrat als llocs de privilegi amb ungles i dents. Victòria tres a sis al camp de la FEA Vilafranca. 

El darrer partit del grup enfrontava el CE Òdena i el CD Fontsanta-Fatjó. Derrota de l’equip de Cornellà que no sembla trobar l’equilibri necessari per fer-se un lloc al capdamunt de la taula classificatòria. 




Jordi Nogués Aymerich

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios